Testrapport: De perfecte bescherming tegen schimmel in appartementsgebouwen in Zell am See

De DUSCHKRAFT Home blijkt de perfecte oplossing te zijn voor de hotelsector en wordt nu al gebruikt in tal van hotels, appartementen en vakantiecomplexen. Tot onze enthousiaste klanten behoren ook de Ski-n-Lake City Apartments in het Salzburger Land. De appartementen zijn centraal gelegen in de prachtige vakantieregio in Zell am See, op slechts 20 minuten rijden van de TOP-skigebieden Skicircus Saalbach-Hinterglemm, Hochkönigs Winterwelt in Maria Alm en het gletsjerskigebied Kitzsteinhorn. In de zomermaanden krijgen de gasten een ideaal wandel-, zwem- en recreatiegebied gepresenteerd.

De positieve feedback van de gasten: aangenaam klimaat, geen beslagen spiegel

Voor de gasten van de Ski-n-Lake City Apartments brengt de douche-ontvochtiger van DUSCHKRAFT aanzienlijk meer comfort in hun vakantie. Of je nu in de zomer in het Salzburgerland wandelt of in de winter de pistes verkent: een warme douche in de ochtend of in de avond wordt dankzij DUSCHKRAFT voortaan nog aangenamer. Het sterke ontvochtigingsvermogen zorgt ervoor dat gasten tijdens het koude seizoen niet onmiddellijk na van een verwarmende douche te hebben genoten een raam moeten openzetten. De dampen worden rechtstreeks vanuit de douche afgezogen en de spiegels kunnen zo niet meer beslaan.

Meerwaarde voor iedere hotelier: geen schimmel, minder schoonmaakwerk, meer tevreden gasten

Iedereen die door de reviews van gasten van een hotel of vakantieappartement op internet bladert, zal al snel negatieve opmerkingen zoals “schimmel in de badkamer!” te lezen krijgen wat zowel de gezondheid als de ontspanning van de gasten negatief beïnvloedt. Dit is geen probleem in de Ski-n-Lake City Apartments.

“Wij gebruiken DUSCHKRAFT nu al 2 jaar in onze appartementen en zijn zeer tevreden hierover. Er komt duidelijk minder damp de kamer in en wij hebben geen schimmelproblemen meer gehad sinds wij de doucheontvochtiger in onze badkamers hebben geïnstalleerd. Het design is zo tijdloos dat gasten het niet eens opmerken. Het schakelt automatisch in en lost alle zorgen over vochtige badkamers en snel aankomende onderhoudsbeurten bijna vanzelf op,” vertelt Stefan Gassner, de gastheer in de SKI-N-LAKE City Apartments, trots.


DUSCHKRAFT was ook een grote opluchting voor het personeel. Glasoppervlakken worden niet langer vies waardoor het zicht beperkt wordt. Tegels op vloeren of muren zijn dankzij de douche-ontvochtiger eveneens veel gemakkelijker schoon te maken.

Een investering die zich op de lange termijn terugbetaalt

DUSCHKRAFT kan in elke hotelkamer of vakantieappartement worden ingebouwd, ook achteraf. Deze eenmalige investering betaalt zich op lange termijn snel terug – niet alleen door de positieve reviews van gasten en bijbehorende beoordelingen op internet, maar ook door een besparing in de onderhoudskosten. De afstand tussen de onderhoudsbeurten wordt duidelijk groter en de geïntegreerde warmteterugwinning bespaart bovendien energiekosten.

Iedereen die nieuwsgierig is geworden en altijd al op vakantie wilde in het Salzburger Land, is van harte welkom in de Ski-n-Lake City Apartments. Er staan in totaal 4 appartementen voor 2 tot 8 personen ter keuze. De Zeller See ligt meteen aan de overkant van de straat. Zo is het geen wonder dat gasten vanuit iedere kamer van een prachtig panoramisch uitzicht kunnen genieten.