De perfecte badkamerrenovatie

BADKAMER RENOVATIE

Voorkom schimmel in uw nieuwe badkamer.

ACHTERGROND

Waar komt schimmel in de badkamer vandaan?

DROGE BADKAMERS

Goede ventilatie: een dagelijkse uitdaging

GEZONDHEID

Hoe gevaarlijk is schimmel in de badkamer?

Wat te doen tegen schimmel in de badkamer?

Als u schimmel in uw badkamer opmerkt, is het eerste wat u probeert het probleem oppervlakkig weg te werken. Harde reinigers verwijderen echter wel de schimmel uit de voegen van de tegels, maar lossen de oorzaak van de schimmelgroei niet op. Bovendien zijn deze reinigingsmiddelen ook schadelijk voor de gezondheid en bijzonder giftig voor het milieu.

LUCHTSTROOM

1. Open ramen en ventileer regelmatig

VENTILATIESYSTEEM

Afvoersystemen

Oplossing

DUSCHKRAFT Home: de duurzame oplossing voor badkamerrenovatie

Onze DUSCHKRAFT Home douche-ontvochtiger vermindert de benodigde ventilatie in de badkamer aanzienlijk. Het zuigt de vochtige lucht rechtstreeks uit de douchecabine, zodat deze zich niet kan verspreiden in de ruimte.

Automatisch & Effectief

De douche-ontvochtiger start automatisch zodra de douche wordt ingeschakeld. Hij werkt fluisterstil en produceert geen onaangenaam geluid. U bespaart de tijd die u anders aan ventileren zou besteden en u hoeft in de winter niet opnieuw te bevriezen zodra u uit de douche stapt.

Voor meer comfort in de badkamer

Door de lucht te ontvochtigen, kunnen de spiegels en ramen niet meer beslaan. U kunt direct doorgaan met uw ochtendroutine zonder eerst de spiegels te hoeven schoonmaken.

Milieuvriendelijk & Aanpasbaar

Door de verminderde ventilatie-inspanning bespaart u energie en omdat de unit een warmteterugwinningssysteem heeft, bespaart u automatisch kosten.

Vooral in problematische badkamers en vooral in oude gebouwen lost DUSCHKRAFT het ventilatieprobleem op met een eenvoudige retrofit-oplossing.

Barrièrevrije badkamer

Barrièrevrije renovatie met DUSCHKRAFT

Badkamer planning

Badkamerplanning met DUSCHKRAFT Home

Neem contact op met een expert

Wilt u meer weten over de gebruiksmogelijkheden van de DUSCHKRAFT Home? Neem dan direct contact op met een van onze badexperts en laat u individueel adviseren!